Massagepraktijk voor voetreflex en lichaamsmassage

Breng meer licht in je leven

Uw Ervaringen met anderen delen

Uw Ervaringen met anderen delen

Ervaringen

Jetty Olie-Bouman
07-09-17 07:06:39
Een behandeling bj Rob kun je het beste zelf ervaren. Wat daarbij naar boven komt en los gemaakt wordt is voor een ieder verschillend. Ook is elke sessie weer anders: er is echter een constante factor en dat is Rob zelf. In rust en vertrouwen geeft hij de voetreflex en vervult daarbij een dienende rol: het gaat om de client, niet om de therapeut. Een uniek gegeven in een ego-gerichte wereld. Zo'n ervaring gun ik iedereen!
Opmerking:
Hartelijk dank Jetty voor je mooie compliment!
Eric Janssens
23-11-16 22:54:38
Vanaf het eerste consult voelde ik me al op mijn gemak bij Rob, en heb ik mijn vrouw na deze behandeling ook geïntroduceerd. Ze gaat nu altijd mee want ze heeft ook enorm veel baat bij de behandeling. Iedere behandeling zit Rob op het goede spoor en onze voeten, lichaam en geest komen steeds meer in een stabiele toestand.
Marieke
19-11-16 21:14:17
Rob heeft een sterk invoelend vermogen. Hij heeft snel door hoe iemand er energetisch bij zit. Ik heb ervaren dat hij vanuit respect en liefdevolle aandacht het contact aangaat. Daarbij laat hij de ander de ruimte om te voelen wat er te voelen valt. Door deze manier van aanwezig zijn kan de ander zijn eigen proces aangaan. Rob weet het juiste evenwicht te bewaren tussen stil aanwezig zijn en daarnaast ook vragen te stellen als dat nodig is.

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn