Massagepraktijk voor voetreflex en lichaamsmassage

Breng meer licht in je leven

Massagebehandeling


Ga direct naar:

 

Voetreflexzonemassage

 

 

Metamorfosemassage

 


Een behandeling kan op verschillende manieren gedaan worden:

Mijn praktijkruimteAfhankelijk van de toegepaste massage gebruik ik een massagetafel of massagestoel, beide zijn opklapbaar en dat maakt mij mobiel, indien u wenst dat ik aan huis behandel. De massagestoel is nog eens extra voorzien van schapenvacht wat een geriefelijk comfort biedt.


  • Een incidentele behandeling

Hier kun je denken aan een ontspanningsmassage om weer even tot je zelf te komen en de hectiek van alle dag even achter je te laten. Zonder zorgen gewoon de accu weer even opladen, te genieten en tijd aan jezelf besteden.

Maar dit kan natuurlijk een reinigende massage zijn bijvoorbeeld gericht op uw spijsverteringssysteem of het lymfesysteem om de uitscheiding van afvalstoffen te bevorderen. Dit kan bijvoorbeeld aan het einde van het jaar, na een periode van ziekte of preventief als u meent daar aan toe te zijn.


  • Klachtenbehandeling van acute aard

Voordat u dit traject ingaat vindt er eerst een intakegesprek plaats waarin ik van u een anamnese opstel. Een analysemassage kan deel uitmaken van het intakegesprek, dit is echter afhankelijk van de klachten die u heeft. Wanneer u een klacht van acute aard heeft, klachten die bovenop liggen kan het zinvol zijn deze klachten in een korte behandelingskuur van bijvoorbeeld drie tot vier behandelingen aan te pakken.  


  • Klachtenbehandeling van chronische en niet-curatieve (ongeneeslijk) aard

Het is met deze vorm van behandelen erg belangrijk dat er eerst goed gekeken wordt of ik u hiermee echt van dienst kan zijn. Voordat u dit traject ingaat vindt er eerst een intakegesprek plaats waarin ik van u een anamnese opstel. Een analysemassage kan deel uitmaken van het intakegesprek, dit is echter afhankelijk van de klachten die u heeft. Voor verlichting van uw pijnklachten kan een regelmatig terugkerende behandeling uitkomst bieden. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan een behandeling die maandelijks terugkeert of in een frequentie die u zelf nodig acht of die ik u adviseer.  


  • Klachtenbehandeling in een therapeutisch traject

Voordat u dit traject ingaat vindt er eerst een intakegesprek plaats waarin ik van u een anamnese opstel. Aan de hand van deze anamnese en een analysemassage stel ik een behandelplan op waarin ik het aantal behandelingen inschat die voor u van belang zijn.

Het voortschrijdend inzicht kan - afhankelijk van uw reactie(s) en toevoeging(en) van informatie in het traject - verandering brengen en de in eerste instantie gemaakte inschatting beïnvloeden.  


  • Behandelmethode

Mijn behandelmethode zijn een combinatie van voetreflexzonemassage, energetisch werk en coaching daarmee leert u op een andere naar uw zelf en uw klachten kijken.  


  • Effecten

  o    Bevorderd het zelfhelend vermogen van je lichaam

  o    Het werkt ontspannend wat tot stress verlichting leidt.

  o    Klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen, wat energie verhogend werkt.

  o    Bevorderend voor energiedoorstroming en doorbloeding.

  o    Bevorderd de uitscheiding van afvalstoffen, wat een reinigende werking op het lichaam realiseert.

  o    Heeft een helende werking op lichaam en geest

  o    Geeft ingang tot meer innerlijke ruimte en levensgeluk.


  • Verantwoordelijkheid

Omdat ik geen arts ben mag ik geen diagnose stellen. Om die reden adviseer ik u om eerst een arts te consulteren om een juiste diagnose van uw klachten te laten vaststellen.

Na de behandeling (na één tot twee of soms meer dagen) kunnen er veranderingen plaatsvinden, te weten:

  o    Meer uitscheiding (ontlasting, transpiratie, witte vloed, donkere urine).

  o    (Oude) kwalen kunnen kort terugkomen om daarna weer te verdwijnen.

  o    Veranderende gevoelens of emoties (blijheid, depressiviteit, verdriet etc.).  

Wat voor reacties er plaats vinden is niet altijd van belang. Belangrijk is dat u merkt dat er iets in gang is gezet. Ieder mens is een individu en reageert dientengevolge anders.

U blijft altijd zelf verantwoordelijk voor uw eigen welzijn. In het geval dat u vragen heeft over optredende veranderingen of oude klachten als gevolg van de behandeling dan ben ik altijd bereid om uw vragen daarover te beantwoorden. Bij twijfel adviseer ik u altijd om uw arts daarover te raadplegen.

  • Behandellocatie

Behandelingen vinden normaal gesproken in mijn praktijk plaats. Mocht u er de voorkeur aan geven om thuis in uw vertrouwde omgeving behandeld te worden dan kunnen we daar een afspraak over maken. Naast de kosten van de behandeling reken ik dan ook een reiskostenvergoeding á € 0,25 per km.


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn